Logo 112Scherpenzeel

Scooterrijder breekt enkel na valpartij in fietstunnel onder De Dreef
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 18 augustus 2022, 18:19

Scooterrijder breekt enkel bij valpartij in fietstunnel onder De Dreef

Laatst bijgewerkt: donderdag 18 aug 2022 om 19:20 uur

SCHERPENZEEL – In de fietstunnel onder De Dreef door is donderdagmiddag rond 17:10 uur een scooterrijder hard onderuit gegaan. In de bocht lag een hoop modder vermoedelijk van de regen. De jongeman gleed hierop uit, kwam hard ten val en brak hiermee zijn rechter enkel.

De jongeman is onder verdoving gebracht om zijn enkel recht te zetten, hierna is hij in een zogeheten vaccummatras per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de tunnel afgesloten met politie linten en de gemeente in kennis gesteld. Omstanders vertellen dat er vaker ongelukken gebeuren in de tunnel omdat deze onveilig zou zijn.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

112 Melding

16:56:59 18-08-22 Aanrijding letsel N224 - De Dreef Scherpenzeel GE Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.