Logo 112Scherpenzeel

Redactie overig 0 reactie(s) zo 24 september 2023, 16:07

Spijkers op de weg voorafgaand aan wielerronde van Woudenberg, politie zoekt dader

WOUDENBERG – Voorafgaand aan de wielerronde van Woudenberg zijn op zaterdag 23 september over tientallen meters spijkers en schroeven op de weg aangetroffen. Wie heeft iets gezien? Bel 0900-8844.

Vlak voordat een groep amateurwielrenners wil starten met de wielerronde van Woudenberg, ontdekt de organisatie dat de Koningslaan, Willem de Zwijgerlaan en de Schans bezaaid ligt met spijkers en schroeven.

Zeer waarschijnlijk zijn deze tussen 12.00 en 14.00 uur met opzet neergelegd. Met de hulp van de inwoners van Woudenberg zijn de spijkers en schroeven opgeruimd en is de wielerronde van start gegaan. Deze situatie had (ernstig) letsel kunnen veroorzaken bij de wielrenners. Daarom is een onderzoek gestart en hoopt de politie getuigen te spreken. Heb jij informatie, neem contact op via 0900-8844 of zoek contact met de wijkagent.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.