Logo 112Scherpenzeel

Redactie overig 0 reactie(s) zo 06 augustus 2023, 16:40

Traumahelikopter landt in weiland langs de Hessenweg in Achterveld

ACHTERVELD – Een traumahelikopter is vanmiddag geland in een weiland langs de Hessenweg in Achterveld. Het Mobiel Medisch Team (MMT) was opgeroepen voor hulp bij een medisch incident.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Vermoedelijk ging het om een medisch incident in een woning welke rond 14:45 uur plaatsvond. Het slachtoffer is onder politie begeleiding per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

Locatie

112 Melding

14:44:32 06-08-23 A1 (MMT) 13991 Hendrik Schoutenstraat 3791 Achterveld UT 70550 regio 09 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.