Logo 112Scherpenzeel

Traumahelikopter landt in weiland langs de N224 in Renswoude voor hulp bij ernstig ongeval
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 22 september 2022, 19:06

Dode bij ernstig ongeval in Renswoude, traumaheli landt in weiland

Laatst bijgewerkt: donderdag 22 sep 2022 om 21:18 uur

RENSWOUDE – Donderdagmiddag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Arnhemseweg in Renswoude. Bij het ongeval zijn vier auto’s betrokken. De hulpdiensten werden volgens P2000 om 17:31 uur opgeroepen.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in het weiland naast het ongeval. Een man is bij het ongeval overleden. Hij raakte zwaargewond waarop hulpdiensten het slachtoffer tevergeefs hebben gereanimeerd.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De N224 is door het ongeval tussen De Klomp en Renswoude volledig dicht. De weg blijft voorlopig dicht voor onderzoek door de politie.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Locatie

112 Melding

17:31:40 22-09-22 Aanrijding letsel Arnhemseweg Renswoude Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.