Logo 112Scherpenzeel

Redactie landelijk 0 reactie(s) za 18 februari 2023, 19:55

Tweestapsverificatie via sms alleen nog voor betalende Twitter gebruikers

Voor gebruikers van Twitter is het vanaf 20 maart niet langer mogelijk om in te loggen met een zogeheten tweestapsverificatie via een sms-bericht. Dat is het inloggen met een wachtwoord, waarna je de inlogpoging moet bevestigen aan de hand van een sms’je met daarin bijvoorbeeld een code. Voor gebruikers die betalen voor Twitter blijft deze manier van inloggen wel mogelijk. Tweestapsverificatie via een app, of via een fysieke beveiligingssleutel blijft wel gratis.

Twitter probeert sinds de overname van Elon Musk geld te verdienen met abonnementen. Musk zei eerder dat de helft van de inkomsten van Twitter op termijn van betalende gebruikers moet komen. De Blue-dienst kost acht euro per maand op Android en elf euro als gebruikers die afsluiten via iOS.

Veel twitteraars reageren reageren verbolgen op de plannen. Veel van hen vinden het niet kunnen dat het bedrijf van Elon Musk geld vraagt voor veiligheidsmaatregelen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.