Logo 112Scherpenzeel

Veel rook bij brand in leegstaande kippenschuur
Redactie brand 0 reactie(s) vr 08 juli 2022, 9:03

Veel rook bij brand in leegstaande kippenschuur

Laatst bijgewerkt: vrijdag 15:47 uur
LUNTEREN – Aan de Hazendonkseweg in het buitengebied tussen Barneveld en Lunteren is vrijdagmorgen rond 07:30 uur brand uitgebroken in een leegstaande kippenschuur. Volgens woordvoerder Mark van Zwam woede de brand in een transportband voor mest. Het sein brand meester kon na ruim een half uur gegeven worden.

Brandweer ploegen uit Renswoude en Lunteren hebben het vuur snel kunnen blussen. Vanwege de waterwinning werd een waterwagen ingezet uit Kootwijkerbroek. De stal heeft twee bouwlagen en de brand woedde op de begane grond. Hoe de brand ontstaan is, is nog niet bekend.

De brandweer enige tijd bezig geweest met nablussen en nacontrole’s. Hoe groot de schade is, is niet bekend. De opgeroepen hoogwerker uit Barneveld hoefde niet ingezet te worden maar kwam uit voorzorg ter plaatse.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.