Logo 112Scherpenzeel

Vrachtwagen chauffeur haalt 'slingerende' automobilist in met botsing tot gevolg
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 02 september 2022, 18:26

Vrachtwagen haalt ‘slingerende’ personenauto in met botsing tot gevolg

BARNEVELD – Op de Scherpenzeelseweg N802 in Barneveld is vrijdagmiddag een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto.

Omstreeks 16:20 uur reed de automobilist richting Scherpenzeel. Volgens de vrachtwagen chauffeur reed de man slingerend over de rijbaan en langzamer dan 80 kilometer per uur. Toen de vrachtwagen naast de auto reed om in te halen, gooide de automobilist het stuur naar links waarna een botsing het gevolg was.

Niemand raakte bij het ongeval gewond. In de auto zat een man met zijn twee kleinzonen, zij kregen van agenten een trauma beertje. De voertuigen liepen behoorlijke schade op door de botsing.

Beide partijen hebben uiteindelijk een schade formulier ingevuld. Agenten hebben de dashcam beelden bekeken van de vrachtwagen en verklaringen genoteerd van beide partijen.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

112 Melding

16:24:19 02-09-22 A1 N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld 129050 Ambulance 07-111

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.