Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 26 januari 2023, 6:41

Wegen spekglad door ijzel, tientallen ongelukken op wegen in de regio

Laatst bijgewerkt: donderdag 26 jan 2023 om 07:34 uur

REGIO – Door ijzel zijn er vannacht tientallen ongelukken gebeurd op verschillende wegen in de regio. De eerste aanrijdingen ontstonden al vóór middernacht. Vooral op de snelwegen was het raak. Zo zijn er meerdere ongelukken gebeurd op de A12, A50 en de A27.

Op de A30 bij Barneveld crashte een auto rond 05:45 uur in de vangrail. De bestuurster raakte slechts lichtgewond. De vrouw kwam vanaf Ede en pakte de uitvoegstrook richting de A1 naar Amersfoort toen het mis ging. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. De auto zal weggesleept gaan worden.

Naar verwachting duurt de gladheid ook de komende uren nog.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.